Sigrid Kroken.jpg

Sigrid Thori Kroken

Psykolog

I min kliniske praksis arbeider jeg integrativt, med en forankring i psykodynamisk tenkning der bevisstgjøring og toleranse for affekt står sentralt. Ved å kombinere ulike terapeutiske tilnærminger, sammen med grunnlag i en felles forståelse av hva du trenger hjelp med, vil sammen finne ut av hvordan vi skal jobbe sammen, og hva som vil være virksomt og nyttig for deg. Jeg forstår terapi som å handle om å få det bedre i relasjon til seg selv og til andre. Jeg ønsker å skape et trygt og åpnende rom der du kan utforske deg selv, dine tanker og følelser.

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Oslo (2016), og spesialiserer meg innen emosjonsfokusert terapi i regi av Norsk institutt for emosjonsfokusert terapi (NIEFT).  Tidligere har jeg fordypet meg i kurs i affektbevissthet, traumepsykologi og psykologfaglig arbeid med barn og unge. Jeg har arbeidserfaring fra barne- og ungdomsfeltet, og har jobbet mye med familier og par.
 

Pris for samtale (45 minutter) er kr 1200. Jeg tar i mot ungdom, individer og par. Jeg tilbyr både enkelttimer, korttids og lengre terapiforløp for blant annet relasjonelle utfordringer, ensomhet, angst, depresjon, stress/utbrenthet, selvfølelse, traumer, rus, livskriser og sorg.

 

Samtaler tilbys på ettermiddag/kveldstid på mandager. Ta kontakt for bestilling av time eller andre spørsmål.

Telefon: 461 22 980