top of page
Caorline Mohn-Haugen.jpg

Caroline Mohn-Haugen

Psykolog

Caroline er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo. Hun tar nå en doktorgrad på nevrokognitive vansker og utvikling av psykose hos ungdom ved Vestre Viken HF. Caroline har erfaring fra klinisk praksis i både lavterskeltilbud, som helsestasjon for ungdom, og fra spesialisthelsetjenesten.

 

Caroline har en integrativ tilnærming til terapi, med interesse for blant annet følelser og selvforståelse, og fokus på å skape en trygg relasjon og et godt samarbeid. I tillegg har hun egenerfaring som pårørende til partner med alvorlige psykiske helseutfordringer, og har erfaring med å arbeide med andre pårørende.

 

Caroline tar imot ungdom og voksne som opplever symptomer som angst, uro, depresjon, rus, vansker i relasjoner, sorg, stress og livskriser, og som ønsker en form for endring.

 

Tider

Tirsdag mellom 16:00 - 20:00.

 

Betaling

Faktura sendes ut etter hver time om ikke annet er avtalt.

Caroline jobber helprivat, som vil si at du må betale timene selv.

Har du henvisning fra lege, kan du finne psykolog ved å kontakte fritt behandlingsvalg på tlf. 800 43 573.

 

Avbestilling

For avbestilling, send mail eller sms. Timer som avbestilles senere enn to virkedager (48 timer) før avtalt tid, belastes i sin helhet hvis ikke andre klienter kan ta timen.

 

Priser

45 min.: 1090 kr.

75 min.: 1590 kr.

 

Priser for studenter

45 min: 790 kr.

75 min: 990 kr.

 

Gyldig studentbevis må fremvises.
 

Timebestilling/forespørsler

For ønske om time, eller om du har spørsmål, kan Caroline kontaktes på psykologmohnhaugen@gmail.com eller på telefon: 91 58 55 85 (gjerne sms). Ikke send sensitiv informasjon på mail eller sms.

bottom of page